Lipnice 2005 od Katky - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Lipnice 2005 od Katky

autor: katka12. 8. 2005Srazykomentářů: 1přečteno: 10986 xfoto: 75známka: 1

Letos jsme na Lipnici vyrazili se svěšenýma ušima (chtěla jsem napsat se staženým ocasem mezi nohama, ale pak jsem si to rozmyslela). Nezbývalo nám než se stydět, že jsme na Lipnici nedorazili Velouškem ani Oskárkem, ale autem. Doma jsme nabrali plastové židle, abychom si aspoň trošinku vylepšili naše stanoviště.

V pátek jsem si nemohla vzít dovolenou, takže jsme vyrazili až po příchodu z práce. Na Lipnici jsme dorazili, no vlastně už si ani nepamatuju v kolik, ale myslím, že kolem osmé. Já hladová jak doga, takže jsem Vlastu vyslala pro grilované masíčko. Musím říct, že bylo mňam mňam.

"Utábořili" jsme se v hradu (místnost s námi sdíleli dva netopýři) a pak už jsme do noci sledovali dole pod hradem přijíždějící Velorexy a jejich posádky. Na obloze se občas přehnaly nějaké mraky, ale my věřili, že v sobotu bude nádherný den (no prostě klasický lipnický ;-)). Ráno se sice ze spacáku moc nechtělo, ale co naplat, obdrželi jsme instrukce ohledně stanovišť. Kdo, s kým, kam, jak, proč bylo jasné a co tam bylo taky jasné :-).

Já s Vlastou jsme byli na posledním stanovišti, takže jsme si mohli ještě chvíli pobýt na startu a vyrazili jsme až kolem půl jedenácté.

Naše stanoviště bylo v lese, kam ptáci laně chodí pít... hmmm to je divný, takových let po škole a pořád jsem z toho zblblá. Takže naše stanoviště bylo v lese, kde bylo udělané odpočívadlo (altánek se stolečkem a lavičkama), což jsme po loňské Lipnici velice uvítali. Celý den jsme tam měli chládek, až navečer se k nám prodralo sluníčko a začaly kousat nějaký potvory. Úkol pro naše stanoviště vymýšlel Vlasta (já v tom fakt nejela), takže se dalo čekat, že to bude něco technického... sestavování převodovek - hydrauliky a mechaniky. Během chvilky mě naučil obě převodovky správně skládat. Mezi jedenáctou a asi půl čtvrtou projely stanovištěm jen tři Velorexy, z toho jeden z opačného směru. Nutno dodat, že holky byly většinou při skládání koleček šikovnější.

V půl osmé, kdy už jsme napočítali přibližně tolik Velorexů, kolik jich projelo prvním stanovištěm, jsme to zabalili a hladoví se vydali na hrad. Skočili jsme do hospody na jídlo a pak už se počítali výsledky, promítaly fotky z expedice po Norsku. V noci pak začal pěkný lijavec, blesky lítaly, ale to už jsem naštěstí byla zalezlá ve spacáku.

V neděli ráno to vypadalo, že už se počasí umoudřilo, ale nakonec si přece jen muselo říct poslední slovo. Při vyhlašování výsledků začalo pršet. A pak už se hadráky začaly rozlétat do svých domovů a hrad osiřel a zůstali jen pořadatelé a návštěvníci, čekající na další exkurzi.

Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

Hlasů: 1, Známka: 1


Související články:
Lipnice 2005 - výsledková listina + foto posádekLipnice 2005 - výsledková listina + foto posádek
Lipnice 2005 - fotky od Štěpána NěmceLipnice 2005 - fotky od Štěpána Němce
Lipnice 2005 od Petry a ZdeňkaLipnice 2005 od Petry a Zdeňka
Lipnice 2006 od Zdeňka ŘíhyLipnice 2006 od Zdeňka Říhy
Lipnice 2007Lipnice 2007

Komentáře (1)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

Článek-LipniceČlánek-Lipnice
REGISTROVANÝ UŽIVATELpetik.M

Ahoj, Káťo,
Tvůj článek se mi moc líbí-je psaný vtipnou a čtivou formou-super
Petra.

Posláno 12.08.2005 v 15:09


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

137Jarní Boskovice č 26...
135XII. Film Fest Velor...
101MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
77Převodovky ve Velore...
67Zapalování a seřizov...
66Maďarsko 2010 aneb s...
59Vrchní, prchní! Velo...
57III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
56Kampaň - stop zbyteč...
55XXIV. PODZIMNÍ SRAZ ...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama