Osobní vzkazy - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Osobní vzkazy

autor: Vlasta3. 1. 2005Infokomentářů: 2přečteno: 9933 xfoto: 0známka: -ANKETA

K čemu jsou osobní vzkazy
Osobní vzkazy jsou něco mezi chatem a klasickým e-mailem. Používejte jej například, když chcete kontaktovat rychle jiného registrovaného uživatele nebo autora článku. Častým jevem bývá například to, že uživatel se z Chatu odhlásí těsně před okamžikem, kdy mu posíláte nějakou důležitou zprávu. V tomto případě jsou Osobní vzkazy ideálním nástrojem - důležitou zprávu mu jednoduše pošlete v osobním vzkazu. U všech článků i v Garáži najdete tuto ikonku, pomocí které můžete jedním kliknutím poslat vzkaz dotyčnému registrovanému uživateli. Výhodou je tedy rychlost a dále jakási klubová povaha celé věci. Máte jistotu, že jakmile se registrovaný uživatel přihlásí, uvidí informaci o tom, že má nové nepřečtené osobní vzkazy.

Jak to celé funguje
Osobní vzkazy najdete v části mojeVelorexy. Pro jejich používání musíte být samozřejmě přihlášeni. Aplikace Osobní vzkazy má následující části:
  • Přijaté vzkazy
    Zde vidíte všechny Vaše přijaté vzkazy. Tučným písmem je vzkaz zobrazen, pokud jste si jej ještě nepřečetli. Pokud najedete na jméno odesílatele, zobrazí se vám asi po 1 s stručné informace. Po kliknutí se zobrazí informace podrobnější.
  • Odeslané vzkazy
    Zde vidíte vzkazy, které jste odeslali ostatním registrovaným uživatelům. Vzkazy, které si adresát ještě nepřečetl, jsou opět tučné.
  • Smazané vzkazy
    Do této složky se přesunou vzkazy, které jste smazali. Pro úplné a nevratné smazání vzkazu klepněte na tlačítko "Trvale odstranit". Smazané vzkazy můžete obnovit a vrátit zpět do složky Přijaté, případně Odeslané vzkazy.
  • Nový vzkaz
    Zde máte možnost poslat nový vzkaz. V současné verzi není k dispozici adresář, ve kterém byste mohli sestavovat a používat Vaše osobní distribuční seznamy. Například poslat stejný vzkaz všem lidem z Vašeho velorextýmu, poslat vzkaz všem přátelům apod. Pokud se používání osobních vzkazů rozšíří a vy si toto budete přát, není problém to doprogramovat. Vzkazy můžete posílat s různou prioritou. To je u poslaného vzkazu označeno ikonkami - nízká priorita, normální priorita, vysoká priorita. Při odesílání vzkazu máte možnost zaškrtnout, zda chcete potvrdit zobrazení vzkazu příjemcem. Pokud tuto volbu zvolíte, přijde vám potvrzovací vzkaz ihned, jakmile jej adresát shlédne.
Pokud jste přihlášeni a jiný registrovaný uživatel Vám pošle vzkaz. Budete na to okamžitě upozorněni v horní části stránek (na položkou "Úvod" v hlavní menu).

Nesmím zapomenout, že v části mojeVelorexy/Zasílání e-mailů máte možnost nastavit, zda chcete být na e-mail informováni o každém novém vzkazu.

Jelikož jsou Osobní vzkazy naprosto novou aplikací zde na webu, vítám jakékoliv konstruktivní připomínky a návrhy na zlepšení její funkčnosti.

Jak se vám líbí nová aplikace Osobní vzkazy?
Super, budu používat
8
Celkem ujde, možná to použiji
2
Nevidím možnost využití
0
Rozhodně to nevyužiji
0
 Celkem hlasů: 10
Anketa skončila: 23. 1. 2005, typ: pro registrované, autor: Vlasta

Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

nehodnoceno


Komentáře (2)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

Malé infoMalé info
AUTOR ČLÁNKŮVlasta69929881Osobní WWW stránkawww.vavru.cz
Ani nemusíte nic říkat, abych věděl, že vás Osobní vzkazy baví. Během prvních dvou dnů od jejich spuštění jich bylo posláno více jak 100.

Posláno 4.01.2005 v 11:39

je to superje to super
AUTOR ČLÁNKŮraticate324671481Osobní WWW stránkawww.hydrant-rock.com
dobrý nápád a dobře proveden, kdyby se známkovalo jak ve škole tak máš ode mě 1*

Posláno 3.01.2005 v 12:05


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

139XII. Film Fest Velor...
134Jarní Boskovice č 26...
105MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
78Převodovky ve Velore...
67Maďarsko 2010 aneb s...
66Zapalování a seřizov...
59Vrchní, prchní! Velo...
56XXIV. PODZIMNÍ SRAZ ...
56III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
56Kampaň - stop zbyteč...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama