Představujeme sekce stránek - Články - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Představujeme sekce stránek - Články

autor: Vlasta1. 4. 2004Infokomentářů: 8přečteno: 8301 xfoto: 0známka: -

Doneslo se mi, že někteří z vás jsou schopni využívat tyto stránky z 20% kvůli jejich nepřehlednosti a taky kvůli tomu, že po tom, co zmizí článek z titulní stránky, je odsunut kamsi do archivu, kde je nemožné jej dohledat.

Byl bych rád, kdyby všichni návštěvníci těchto stránek mohli jeho obsah využívat na 100%. Proto vytvářím toto představení sekce Články.

Sekce Články zasahuje také na titulní stránku a tam svůj popis začnu. Na titulní stránce vidíte vždy 15 nejnovějších článku. Jsou seřazeny podle data zveřejnění (nejnovější nahoře). U každého článku najdete výčet nejdůležitějších informací.


Ukazuje to ilustrační obrázek. Pokud klepnete na autora článku, budou zobrazeny všechny jeho články. Podobně po kliknutí na jméno rubriky se Vám zobrazí všechny články, které do této rubriky patří. Za zmínku určitě stojí údaj o čtenosti článku. Toto číslo není pouhým součtem přístupů na článek. Každý návštěvník je tam pro danou návštevu započítán pouze jednou. Takže když někdo navštíví daný článek např. 15x, započte se pouze jeden přístup. Tímto způsobem je počítání přístupů objektivnější.

Přímo v sekci Články jsou články rozděleny do rubrik. V současnosti jsou to Expedice, Info, Povídky, Poznatky, Reportáže ze srazů, Tipy na výlet, Vaše stroje, Velopříbuzní, Z médií, Zajímavosti. Po výběru příslušné rubriky zde můžete najít i "ztracené články" z úvodní stránky.

Pokud nezvolíte žádnou rubriku, jsou zobrazovány články bez ohledu na rubriku a seřazeny jsou podle data zveřejnění. Toto řazení můžete změnit. Pokud například chcete vidět, ke kterým článkům jsou nejčerstvější komentáře, stačí nahoře v roletkovém menu vybrat Seřadit podle stáří komentářů. Podobně je to pokud chcete články seřadit podle počtu přečtení.

Každý článek má svou verzi pro tisk - stačí klepnout na odkaz Verze pro tisk. Pokud Vás článek zaujal, můžete informaci o něm poslat svým známým - odkaz Odeslat na e-mail.

Informace o celkovém počtu článku a fotografií v celé sekci najdete v pravé horní části stránky. Dalším informačním boxem jsou TOP články. Jsou to nejčtenější články za posledních 30 dní. Zde se do přečtení počítají všechny přístupy na články. Je to tedy rozdíl oproti počítání přístupů přímo u daného článku viz výše. Dalším boxem jsou Nové komentáře. Název napovídá, co je jeho obsahem. Je to 10 nejnovějších komentářů k článkům. Díky tomuto boxu Vám neunikne žádný komentář k článku. Velmi důležitá je skutečnosti (i tam už nepatří), že komentáře, které jste ještě nepřečetli budou mít zelenou ikonku místo standardní modré.

Pokud si chcete udělat kompletní obrázek o všech z více než 150 článcích, použijete odkaz Přehled článků v pravém menu. Zobrazí se Vám veškeré články na našem serveru rozdělené do příslušných rubrik v rámci kterých jsou seřazeny opět podle data zveřejnění. Pokud najedete na název článku myší, zobrazí se Vám stručné informace.

Poslední část sekce Články, kterou jsem ještě nepředstavil je Seznam autorů. Jak napovídá název najdete zde informace o všech našich autorech a také návod jak se jím stát. Ten je velmi jednoduchý. Stačí se zaregistrovat a mít zveřejnění alespoň jeden článek. V dolní části je tabulka, ve které jsou všichni autoři spolu s informace o jejich jméně, příjmení, e-mailu a počtu zveřejněných článků. Po kliknutí na autorovo jméno se Vám zobrazí detailní informace spolu se seznamem všech jeho článků. Nechybí také údaj jak dlouho autor s naší redakcí spolupracuje.

Pokud sekci Články navštívíte přihlášeni a máte na serveru zveřejněný alespoň jeden článek, objeví se v pravém menu odkaz Moje články. Pokud na něj kliknete, zobrazí se všechny Vaše články (i ty, které ještě nejsou zveřejněné). Svoje články můžete editovat. V současnosti umožňuji autorům přidávat a měnit popisky k obrázkům. Po přihlášení naleznete vpravo vedle nadpisu článku odkaz Edit, kterým přejdete na vlastní editaci článku. Tento odkaz najdete u svého článku na všech místech na webu. Ne tedy pouze pokud jste klikli na Moje články, ale také například při běžném prohlížení Článků a také na titulní stránce.

Doufám, že pro Vás nyní používání sekce Články bude přehlednější a jasnější. Pokud máte jakékoliv dotazy, vyjádřete se v diskusi pod článkem.


Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

nehodnoceno


Komentáře (8)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

pro Vlastupro Vlastu
AUTOR ČLÁNKŮPavel K.310593438Osobní WWW stránkawww.knapek.cz
Velorexy.cz prohlížím téměř deně, ale od posledního většího předělání stránek postrádám odkaz na fotografie. Když jsem si někdy nebyl jistej kam která součástka přesně patří, hledal jsem tam inspiraci. Kam se fotky ztratily? Nebo jen špatně hledám?

Posláno 1.04.2004 v 13:15

AlbumAlbum
AUTOR ČLÁNKŮVlasta69929881Osobní WWW stránkawww.vavru.cz
Pavle, zrejme mluvis o casti, ktera se jmenovala Album.

Bylo v ni zobrazeno 100 fotografii, ktere meli nejvice pristupu. Nic vice v teto casti stranek nebylo. Pokud to opravdu cast navstevniku postrada, mohu to doprogramovat znovu.

Posláno 1.04.2004 v 14:01

Re: AlbumRe: Album
AUTOR ČLÁNKŮraticate324671481Osobní WWW stránkawww.hydrant-rock.com
Já bych nic neměnil na těchto stránkách, jsem tady tak 4x za den takze mám pořád přeled nad děním, jsou super a zatím jsem s jejich pomcí vyřešil všechny problémy, které mě potkaly

Posláno 1.04.2004 v 17:59

Re: AlbumRe: Album
REGISTROVANÝ UŽIVATELJakub
Já osobně bych také nic neměnil.Ale na druhou stranu,pokud by bylo něco navíc,nebránil bych se tomu.

Posláno 2.04.2004 v 10:40

Re: AlbumRe: Album
AUTOR ČLÁNKŮVlasta69929881Osobní WWW stránkawww.vavru.cz
Jakube neboj...

Mam v planu hodne novych veci. Stavajici obsah stranek je zhruba polovicni proti tomu co planuju rozjet v tomto roce.

Prozradim jednu vec - zanedlouho se na strankach rozbehne nova soutez a v souvislosti s ni vznikle uplne nova cast stranek.

webmaster

Posláno 2.04.2004 v 10:42

Re: AlbumRe: Album
AUTOR ČLÁNKŮMe2dd
Soutěž,Soutěž,Soutěž,Soutěž,Soutěž,Soutěž, můžu si Vlasto rezervovat sedačku? budeš jí mít jako cenu viď určitě jo nemám 4500,- a asi už bude potřeba a dej jí třeba jako cenu útěchy abych měl šanci

Posláno 4.04.2004 v 21:17

Re: AlbumRe: Album
AUTOR ČLÁNKŮVlasta69929881Osobní WWW stránkawww.vavru.cz
Sedacka jako cena utechy...

Skvely napad - vsem, kdo se neumisti na prvnich trech mistech bychom jako cenu utechy mohli rozdat sedacky...



Ale ted vazne. Ceny do souteze jeste nejsou stanoveny. Prioritou je ted novou cast stranek doprogramovat...Na cemz kazdou volnou chvilku pracuju.

Posláno 4.04.2004 v 21:20

fotkyxalbumfotkyxalbum
AUTOR ČLÁNKŮLuděk
Řekl bych, že žádné fotografie nikam nezmizely, je jen potřeba zalistovat i ve starších článcích. Je tu vše, co člověk potřebuje a to ještě není určitě vše.

Posláno 1.04.2004 v 21:13


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

137Jarní Boskovice č 26...
135XII. Film Fest Velor...
101MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
77Převodovky ve Velore...
67Zapalování a seřizov...
66Maďarsko 2010 aneb s...
59Vrchní, prchní! Velo...
57III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
56Kampaň - stop zbyteč...
55XXIV. PODZIMNÍ SRAZ ...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama