Reportáž z Pátku z neděle od Me2da - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Reportáž z Pátku z neděle od Me2da

autor: Me2dd15. 8. 2004Srazykomentářů: 1přečteno: 8896 xfoto: 21známka: -

My pracující i o víkendech máme trošku smůlu na srazy a různá setkání a tak jsem se do Pátku u Poděbrad dostal jen na neděli. Jo a taky jsem neměl foťáček a tak počkáme až dodá foto Trumpeta a ještě jeden kamarád se Soňákem za 36tis. kč :-( (já nemám).

Dorazil jsem cca. v 9,00 hod. před hospodu, kde čekal jeden Velorexák k mému úžasu to byl děda 75 let a na střeše vozil berle (měl tam takové udělátko s koženým páskem), sdělil mi že ostatní ještě asi chrápou a že za chvíli přijedou stejně všichni na kafe a polívku sem do hospody a tak jsme kecali o velouších a tak a asi za 10 min. se objevil 4-kolák s paní mámou Červíkovou :-) a už se to sjíždělo, Trumpeta, Liberečáci (Yamaha 1200- Tomáš), člověci z Náchoda (zapomněl jsem jména :-(), rodina se dvěma hadrákama (sakra ta hlava je hrozná) mají dva syny kteří prohání hadráky bez bez, a další doplňte si jména v komentářích, fakt jsem na jména zapomněl, všem se omlouvám.

V sobotu už po závodu nebo večer už taky pár strojů odjelo a dohromady prý dorazilo 21 strojů, což myslím, že je velice krásné číslo na 1. slet tohoto ražení u Červíků, a že to bylo pěkný a zábavný Vám mohou potvrdit Ti kdož tam byli. No nic dopili jsme limči, pivka, kafata, dopolívkovali jsme a vyrazili v koloně na nedaleké letiště (pro čmeláky) kde proběhlo vyhlášení výsledků a pak volné závody mezi ssebou na asi 400 m (?).

1. místo vyhrála posádka Trumpetů(se ženou a dvěma dětmi a motexáčkem a ve 250), 2. místo patřilo posádce z Náchoda s pejskem (úžasní lidé) a další si nepamatuji samozřejmě. Jo a za první místo byl nádherný broušený pohár s náměty Velorexu a nahých žen :-). Blbnuli jsme na letišti až do 12,30 hod a pak nás hlad zahnal do hospůdky na různá jídla co hospoda dala, ale bylo to dobré ňam, ňam.

Postupně se začali všichni rozprchávat do domovů a já pomohl Červíkovi odvézt velký vozík na louku kde byla ve velké nádrži voda na mytí čehokoli, lavička a popelnice. Pochopitelně jen kvůli tomu, že mám na Velouškovi kouli, že? :-))))) Na konec musím jen podotknout že počasí bylo ideální, byť párkrát sprchlo aspoň nebylo takové vedro a Červíci byli úplně mrtví, byli totiž na všechno sami a ztrácel se jim hlas a za všechno jim patří dík, byl to totiž dle mého slet hadráků jak má být s perfektní organizací a plným nasazením, sraz dělaný srdcem a tak to má být. Me2d.

Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

nehodnoceno


Související články:
Hadrové Velorexy navštíví regionHadrové Velorexy navštíví region
Jaké to bylo "V pátek v Pátku"?Jaké to bylo "V pátek v Pátku"?
Pátek v pátku - fotky od TrumpetyPátek v pátku - fotky od Trumpety
Pátek v Pátku 2008Pátek v Pátku 2008

Komentáře (1)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

poděkovánípoděkování
AUTOR ČLÁNKŮcervik
Chtěla bych poděkovat Me2dovi za jeho článek. Moc se mi líbil. Budu se snažit v nejbližší době něco bližšího o tomto srazu napsat. Mějte se mnou trpělivost. Dík

Posláno 22.08.2004 v 18:35


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

137Jarní Boskovice č 26...
135XII. Film Fest Velor...
101MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
77Převodovky ve Velore...
67Zapalování a seřizov...
66Maďarsko 2010 aneb s...
59Vrchní, prchní! Velo...
57III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
56Kampaň - stop zbyteč...
55XXIV. PODZIMNÍ SRAZ ...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama