Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

ExpediceInfoPovídkyPoznatkyReportáže ze srazůTipy na výletVaše strojeVelopříbuzníZ médiíZajímavostiFotky dne

Nováček zasvecení

Hierarchický výpis

Rss export Textová verze

Seznam odpovědí (7)

  • Nováček zasvecení

    20.06.2020 v 10:21

    Antonín napsal:

    Ahoj vsem, pripadne dobreho dne preji. Je tomu bratru 10 let co jsem se rozhodl koupit si svuj prvni velorex, cas bezel, priority se menily a koupil jsem ho pred 14 dny :). 16/350 71 rok. Vozitko mam po starsi renovaci, takze uz stoji na kozicka a dodelavam… :) . Jak se v tom ale hrabu, zacinam mit cim dal vic dotazu a odpovedi chybi. Dle fora je tu spoistu zkusenych a hlavne ochotnych lidi tak budu rad za par rad.

    Zacnu zlehka, to jako fakt nikdo nepostradate brzdy ?? ;) vtip vim ze postradate ale nemate je stejne jako ja. Pokud by byl treba nejaky tip na lepsi smes v paknach nebo tak neco .. nahodou… .

    A druhy dotaz, barva na ram. Je po laku ale chtel bych nechat namichat do plechovky na drobne oderky, jsou nejake cisla barev nebo si kazdej trikne co chce a pak problem ( na jawe jsou treba danne 3–4 barvy s kody).

    Nu dobra do tretice, retez. Mam tam bez krouzku-mrtvej. Kdyz dam silnejsi treba 525 nebo 530 musim vymenit i rozetu s rozetkou?

    Diky a doufam ze se letos treba nekde potkame, sraz v patek v patku nekdo nejezdi nahodou?

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    20.06.2020 v 17:51

    Beton napsal:

    Brzdy jsou nutnost ja to řešil dvou klíčem https://www.ve­lorexy.cz/…li­cove-brzdy

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    20.06.2020 v 17:56

    Beton napsal:

    Řetěz s o kroužky je super věc https://www.ve­lorexy.cz/…elo­rex/retez
    Není potřeba nic měnit

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    20.06.2020 v 17:59

    Beton napsal:

    A barvu tu podle odstínu RAL je to 8011 nejlíp kdyz sundas stsrtovaci ruční páku vlozis konec kde je návlek do teple vody aby šel lepe sundat a pod nim je sluncem, deštěm a jinejma vlivama neposkvrneny odstín barvy

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    21.06.2020 v 00:05

    Antonín napsal:

    Dekuju za odpovedi! Retez vyresom, jen nechci nytovaci a to je trochu problem (byt jsem z oboru) sehnat se moc neda ale to vyresim. Barva fajn, necham si namichat. Ty brzdy ?? To je neskutecne ! Dobra prace! Diky za radu, asi to nezvladnu sam ale pokusim se nekoho sehnat, desil jsem se ze jedine co jde, tak si zvyknout a to bych nerad. Jeste se optam, jak se da vlozit do garaze vice fotek ? Chtel bych sem dat treba foto z nejakych uprav co delam, nebo z cesty kterou planuji na letosek. Dik

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    21.06.2020 v 03:49

    Beton napsal:

    Nejdříve zaparkuješ stroj pak vytvoříš adresář a následně k němu po 5 fotkách přidávaš ve vhodném formátu fotky o maximální velikosti tuším 2 Mb a důležitej je i rozměr. 800×600 s ním problem nebude při vkládání

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    21.06.2020 v 09:10

    Antonín napsal:

    Dik. K tem brzdam jeste, zaujalo me to :). Delal jsi pocitam jen predek a koupil kola 2× predni, tedy ne set z panelky ale 2× predni kolo z panelky. Smim se optat odkud jsi? Rad bych to videl, prijel bych velorexem a vatahl z tebe par mouder pokud by nevadilo :).

    Přidat odpověď

  • Re:Nováček zasvecení

    21.06.2020 v 16:06

    Beton napsal:

    Jsou dva typy panelkovejch kol. Stroje kde mam ony brzdy co brzdí mam uložené dosti daleko. Ono tam stejne neni co okukovat.

    Přidat odpověď

Předchozí dotaz: Barva na blatníky
Následující dotaz: světlomety

Zpět do kategorie Ostatní