2. Plzeňský sraz v Nadrybech - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

2. Plzeňský sraz v Nadrybech

autor: smurf18. 9. 2005Srazykomentářů: 0přečteno: 10107 xfoto: 54známka: 2

Tak vám přináším další reportáž o dění v Západních Čechách. Od pátku 2.9. do neděle 4.9. se konal druhý ročník velorexího srazu na břehu Berounky, v Nadrybech. V pátek dorazilo jen pár strojů (Berounští) a organizátor Sláva se svým karavanem. Většina účastníků dorazila v sobotu ráno, dojel dokonce i pan Rek se svým nádherným džíňákem. Někteří nedojeli kvůli technickým problémům a Ozzy zklamal, protože i přes své tvrzení "Do Nadryb jedu i kdybych to tam měl dotlačit", přijel se svou slečnou autem.

Než se nově "příchozí" stačili rozkoukat, byli nahnáni do místní občerstvovny, kde probíhala registrace účastníků jízdy, která startovala přibližně v 10:00. Začínalo se krátkou rychlostkou za první zatáčku a pak jsme pokračovali na hrad Radyně, kde čekal další úkol v podobě přezouvání kola na čas. Kdo chtěl, mohl se jít podívat na výhled, ostatní pokračovali dál až do kláštera Zelená Hora, kde se mimo jiné natáčeli Černí baroni. Zde byla krátka exkurze i s výkladem, ze kterého jsme byli posléze vyzkoušeni. Chvíli jsme obdivovali krásy kláštera a potom vyrazili na cestu zpátky, na letiště u Letkova, kde již čekal Sláva s panem Stránským, svým synem, stroji - tříkolákem a malým čtyřkolákem (prý se mu nesmí říkat Hu..er) - a posledním úkolem. Ten byl nejzákeřnější ze všech. Zašít co nejdelší kus plachty s velikou jehlou, provázkem a ve svářečských brejlích. :-)

Počkali jsme na všechny stroje a společně vyrazili do Dýšiny, kde jsme byli pozváni jako čestní hosté na slavnost a odhalení sochy generála Pattona před ZŠ. Byl zde prý i pan Paroubek, i když ho nikdo neviděl. Mluvil s ním jen pan Stránský a Sláva. Chvíli jsme zde pobyli, roztroušení okolo stánků s pivem, a potom pokračovali před ZŠ, kde měla paní starostka proslov a společně jsme se vyfotili u Pattonovy sochy. Odsud se už jelo zpět do kempu, kde čekalo pečené masíčko atd. Na večer byla nachystána hudební produkce a vyhlášení výsledků. Jelikož jsem si nevzal stan, ustlal jsem si na zadní ploše mého čtyřkoláku. Ráno celý rozlámaný jsem si dal cibulačku na zahřátí a vyrazili jsme na spanilou jízdu na plzeňské naměstí. Ani nemusím říkat jaký jsme způsobili rozruch, když jsme dvakrát obkroužili náměstí a potom pod kostelem zaparkovali v řadě. Všichni kolemjdoucí okukovali a fotili, ale objevili se i reportéři z novin a z Českeho rozhlasu. Asi po dvou hodinách jsme se postupně začali rozjíždět do svych domovů. Sraz se vyvedl a přálo nám i počasí. Už se těším na další ročník...

Srazu se účastnil i pan StránskýV kempuDžínový velorex pana Reka
Džínový velorex pana RekaNa Zelené hoře
Výklad historieNa Zelené hořeZastávka na oběd
V Letkově na letištiV Letkově na letištiZašívání plachty na čas
Zašívání plachty na časZašívání plachty na časPříjezd dalších veloušů
Sláva z profilu :-)Příjezd dalších veloušůPříjezd dalších veloušů
Příjezd dalších veloušůPříjezd dalších veloušůPříjezd dalších veloušů
Příjezd dalších veloušůPříjezd dalších veloušůOdjezd v koloně do Dýšiný
V dýšiněRáno-odjezd do Plzně
Plzeňské náměstíPrvní cena
Malý velorex

Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

Hlasů: 1, Známka: 2


Komentáře

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

K tomuto článku nebyly vloženy žádné komentáře.

Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

124Jarní Boskovice č 26...
113POTKALI SE U KOLÍNA
87MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
68Zapalování a seřizov...
66Převodovky ve Velore...
57Vrchní, prchní! Velo...
52Kampaň - stop zbyteč...
52Maďarsko 2010 aneb s...
48III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
4425. Jarní sraz Velor...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama