První informace k letošnímu Velorex čundru - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

První informace k letošnímu Velorex čundru

autor: Eiffel22. 4. 2011Srazykomentářů: 1přečteno: 9441 xfoto: 0známka: -

Již popatnácté připravujeme Velorex čundr a protože je to půlkulaté výročí, trasu plánujeme nejen po České republice, ale vyjímečně i do zahraničí (tak jak jsme se již před lety domlouvali). Protože to bude cesta trošku náročnější, než jste zvyklí, pro jistotu včas nastiňuji, kde se budeme pohybovat a první důležité informace. Tady je pracovní verze předpokládaného itineráře:

st 17.8. sraz večer a morální příprava na akci
čt 18.8. přejezd do okolí Ostravy
pá 19.8. přejezd do Polska do okolí Bielsko-Biala
so 20.8. VELO ZLOT v Bielsko-Biala
ne 21.8. přesun přes trojmezí ČR-PL-SR do oblasti Kysucka
po 22.8. přesun přes Oravu do okolí Vysokých Tater
út 23.8. výlet do Vysokých Tater
st 24.8. výlet na Spišský hrad
čt 25.8. cesta do okolí Žiliny
pá 26.8. cesta na Moravu

Protože na Slovensku je zrovna v místech našeho pobytu spousta romských osad (píší to tak dokonce v mapách!), bude potřeba zajistit dobrý nocleh dopředu. Budu-li ale něco zajišťovat dopředu, budou chtít zálohu. Tak jsem se rozhodl pro netradiční krok - vybrat od účastníků letošního čundru zálohu 1000 Kč do 15. 5. 2011 a kdo ji pošle, tomu zajistím nocleh v okolí Vysokých Tater (3 noci). Kdo si chce zajistit nocleh sám, není problém, čundru se může zúčastnit i tak, ale s tím, že ty 3 noci bude spát jinde než kolona. Problém v tom není.

Pokud z noclehu nějaké finance zůstanou, budou na akci vráceny a pomohou tak vylepšit aktuální finanční stav čundrujího velorexáře. Nebo se dají využít při placení hromadného vstupného, na lanovku, mýtné, prostě co bude aktuálně potřeba - prostě určitě se jako vždy nějak domluvíme.

Na letošní Velorex čundr dále doporučuji sehnat si starou bankovku 10 Kčs (vydanou v roce 1960), mohla by se hodit :-) A ještě jednu finanční záležitost - pro zájemce budu zajišťovat výjezd lanovkou na Lomnický štít, ovšem tato záležitost není laciná - vychází na cca 1000 Kč! Kdo by tedy měl o tuto akci zájem, nechť mě do 15. 5. 2011 kontaktuje a domluvíme se na záloze.

Jinak veškeré další informace na fanclubvelorex@email.cz nebo na tel.: 723 273 105.

Ivo Fajman


Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

nehodnoceno


Komentáře (1)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

ZálohaZáloha
AUTOR ČLÁNKŮEiffel
Z důvodu četných dotazů ohledně zálohy na nocleh je malé upřesnění - chci udělat pod Tatrami takovou základnu, kde by byly Velorexy přes noc za plotem, kde strávíme 3 noci a odkud budeme vyjíždět po okolí. Vychází to tam cca 250 Kč na osobu na noc. Dále je možné, že bychom z této částky mohli zaplatit slevněnou prohlídku skanzenu, kde se natáčel film Želary, a dárek pro ty dvě holky, které můžete vidět na staré desetikoruně. Samozřejmě kdo nebude souhlasit, ten se těchto aktivit účastnit nemusí a bude mu část zálohy vrácena. Zálohu ale platit není nutno, pod Tatrami je kemp, kde se dá nocovat, takže placení zálohy není podmínkou účasti na čundru - záloha je jen pro ty, kdo bude chtít, abych jim zajistil ubytování. Cena mnou zajišťovaného noclehu je pohyblivá, pokud se nás dokáže víc "vecpat" pod jednu střechu, tím bude nocleh levnější

Posláno 6.05.2011 v 08:18


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

126Jarní Boskovice č 26...
117POTKALI SE U KOLÍNA
87MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
69Zapalování a seřizov...
67Převodovky ve Velore...
55Vrchní, prchní! Velo...
52Kampaň - stop zbyteč...
51Maďarsko 2010 aneb s...
47III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
42Přívěsný vozík Velor...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama