Boskovice 2001 - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Boskovice 2001

autor: katka19. 5. 2003Srazykomentářů: 0přečteno: 10137 xfoto: 22známka: 2

Stejně jako loni i letos jsme se vypravili na Jarní sraz velorexů do Boskovic. Sice jsme na cestu vyrazili o nějakou tu hodinu déle, než jsme původně předpokládali, ale jinak vše šlapalo, jak má. Vychvalovali jsme si, že počasí jakž takž přeje, ale naše chvála se rozplynula u Ždáru nad Sázavou, kde nás stihl příšerný slejvák. Ze začátku jsem se snažila kapkám vyhýbat, ale v okamžiku, kdy se rozpršelo víc a kdy nám do velouška začaly padat kroupy, jsem to vzdala. Na cestu jsme přes ten déšť neviděli a tak jsme si udělali pauzu u nejbližší benzínky. Naštěstí se to rychle přehnalo a my jeli dál. Do Boskovic jsme dorazili večer, konečně jsme vyložili přivezenou cihlu, která nám celou cestu skákala pod nohama a jeli se ubytovat do Athény.

V sobotu už to na parkovišti u Zlaté růže vypadalo s počtem strojů veseleji, než předešlý den. Těšili jsme se na soutěž. Nejdřív jsme jeli na stanoviště, kde se sundavalo kolo. Problém byl v tom, že Vlasta to zvládnul za rekordní čas (za minutu patnáct) a já jsem kvůli tomu málem nestihla nakreslit u velouše kola. Na dalším stanovišti nás čekalo nalívání panáků. Tady jsme trochu přelili. Zato na té poslední disciplíně, jízdě do vrchu na čas a přesnost, jsme úplně pohořeli. Sice jsme si vypočítali správný čas, ale když jsme viděli, že jsme v poslední zatáčce, zpomalili jsme tak, že spojka byla v tu chvíli chudák. Stejně nám to nepomohlo. Pak nás ovládl děsivý hlad, takže naším dalším stanovištěm, už mimo soutěž, byla hospoda. Odpoledne jsme zajeli do westernového městečka, abychom zjistili, co tam od loňska přibylo. Chvíli jsme tam pobyli, protože se tam akorát konala soutěž psů. Naším dalším cílem sobotního odpoledne byl hrad. No, a navečer opékání buřtů u penzionu Athéna.

V neděli jsme absolvovali tradiční jízdu městem a byli zvědaví, kdo letos získá titul Miss Velorex a kdo vyhrál v soutěži.

Nutno říct, že počasí se zdařilo, bohu dík pršelo vždycky v noci a přes den svítilo sluníčko. Ovšem nejlepší byl buldoček, který se vozil na jednom z velorexů a který zároveň sloužil jako alarm, protože nikoho nepustil ke stroji příliš blízko.

Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

Hlasů: 1, Známka: 2


Související články:
Boskovice 2003Boskovice 2003
Boskovice 2003 - fotografieBoskovice 2003 - fotografie
Boskovice 1998Boskovice 1998
Boskovice 1999Boskovice 1999
Boskovice 2000Boskovice 2000
Boskovice 2002Boskovice 2002
Boskovice 2007Boskovice 2007

Komentáře

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

K tomuto článku nebyly vloženy žádné komentáře.

Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

140Jarní Boskovice č 26...
109POTKALI SE U KOLÍNA
90MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
70Převodovky ve Velore...
69Zapalování a seřizov...
59Vrchní, prchní! Velo...
57Kampaň - stop zbyteč...
49Maďarsko 2010 aneb s...
46Přívěsný vozík Velor...
46III. VELOREXÁŘSKÝ PL...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama