Novinka na webu - fotky dne - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Novinka na webu - fotky dne

autor: Vlasta15. 2. 2005Infokomentářů: 3přečteno: 8485 xfoto: 0známka: 3

Pod trochu zkreslujícím názvem "Fotky dne" spouštíme, z mého pohledu velmi užitečný, nový typ článků. V něm bude umístěna fotografie, kterou můžete známkovat od jedné do deseti.

Musím přiznat, že jsem se inspiroval na stránce Ronnie.cz, kterou pravidelně navštěvuji. Na této stránce jsou sice většinou jako Fotky dne zobrazeny snímky kulturistů, ale nevidím důvod, proč bychom nemohli mít zde na webu podobný typ článku s fotografiemi velorexů.

A na fotografiích velorexů se toho dá hodnotit opravdu mnoho. Například kvalita renovace, původnost stroje, zachycení atmosféry srazu atd.

V Garáži se nachází velké množství fotografií, na které stojí za to upozornit. Faktem totiž je, že snímky v Garáži pribývají někdy takovým tempem, že to nelze sledovat. V neposlední řadě se mi nový typ článků s hodnocením hodí k pořádání soutěží. Není nic jednoduššího než vyhlásit soutěž na téma "nejlepší renovace" a každých několik dní umísťovat fotografie zaslané od jednotlivých soutěžících jako fotky dne na titulní stránku. Vy sami pak svými známkami budete rozhodovat o vítězi. Nedovedu si představit objektivnější rozhodování - abyste mohli hlasovat musíte být přihlášeni. Tím se vyloučí ta možnost, že bude někdo hlasovat vícekrát nebo že budou hlasovat nahodilí návštěvníci stránek.

Nový typ článků jsem rozjel v noci ze 14. na 15. února. Pokud najdete v systému nějaké chybičky, tak mě, prosím, informujte na e-mail. Moc děkuji. A nakonec přidávám odkaz na první článek nového typu.

Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

Hlasů: 2, Známka: 3


Komentáře (3)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

chvála webmasterachvála webmastera
REGISTROVANÝ UŽIVATELpanelfotrOsobní WWW stránkawww.mujweb.cz/www/panelfotr
Připojuju se k chvále tohoto webu. Neb mě webmaster neplatí, chvála je to upřímná a nepodlézavá. Fakt jsem takové stránky ještě nenašel. Navíc (na rozdíl od některých dalších webů) je duch velorexí komunity - omlouvám se za tento emerický výraz - opravdu velmi příjemný a nezkažený kšeftařením za každou cenu. Tak vydržať. Jen se děsím toho objemu dat, resp. informací, které bude nutno vstřebávat za pár let. Skoro bych dumal, jak ty úžasně cenné zkušenosti z poradny (a odjinud) nějak utřídit, aby se noví a noví velorexáci neptali na ty samé věci, které už se řešily. Zatím to jde zvládnout, ale co v příští pětiletce? Snad nějaké Hledej, nebo vytvoření rejstříku či co? To víte, jsem již starší člověk a mám omezenou kapacitu hlavy.

Posláno 16.02.2005 v 12:16

Re: chvála webmasteraRe: chvála webmastera
AUTOR ČLÁNKŮVlasta69929881Osobní WWW stránkawww.vavru.cz
Souhlasim...

Prehledne vyhledavani je velmi dulezita vec. V dobe, kdy jsem tento web navrhoval jsem spatne odhadl mnozstvi clanku a prispevku a take jsem nemel potrebne zkusenosti...Poradna si myslim v soucasnosti jiz ne zcela vyhovuje. Podle meho by to chtelo robustnejsi nastroj, aby bylo mozne otazky delit do temat - napr historie, renovace, motor apod...Vsechno tohle mam v hlave...az vybyde cas, prejde to ve skutek.

Posláno 16.02.2005 v 12:48

Kde na to chodíš ?Kde na to chodíš ?
AUTOR ČLÁNKŮraticate324671481Osobní WWW stránkawww.hydrant-rock.com
Prostě mi to zase nedá, abych ti poděkoval za to co děláš pro nás všechny. Nenašel jsem ještě konkurenci pro tyto stránky mezi ostatními . Je tu už snad vše co jde objevit : chat, osobní vzkazy, poradna, inzerce, články ... a hlavně garáž, kterou člověk nestačí občas ani sledovat a děkuji tímto i svým kolegům s a i přátelům velorexů a dalším, kteří tvoří každodenní "ruch" na těchto stránkách, prostě super sorta lidí a nad nimi stojí ještě webmaster

Posláno 15.02.2005 v 22:48


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

137Jarní Boskovice č 26...
135XII. Film Fest Velor...
101MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
77Převodovky ve Velore...
67Zapalování a seřizov...
66Maďarsko 2010 aneb s...
59Vrchní, prchní! Velo...
57III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
56Kampaň - stop zbyteč...
55XXIV. PODZIMNÍ SRAZ ...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama