Pozor na pana Martina Bártu z Klimkovic - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Pozor na pana Martina Bártu z Klimkovic

autor: Vildys30. 3. 2009Infokomentářů: 1přečteno: 12390 xfoto: 3známka: -

Loni jsem na burze v Klatovech dostal doporučení na člověka, který nejlépe a nejrychleji chromuje. Telefonicky jsem jej kontaktoval a domluvili se na chromu konstrukce štítu na sidecar Tůmu.

Odeslal jsem jej a do dnešního dne jen výmluvy na nemoc v rodině, vyhození zaměstanance, dovolené v galvanově atp... Asi dvacátý pátek (panem Bártou avizovaný) čekám dobírku s nachromovaným rámem. Chtěl bych tímto varovat, všechny kamarády před panem Martinem Bártou z Klimkovic. Zároveň bych chtěl kolegy z Moravy požádat , kdo jej zná a nemá to daleko, aby od něj mým jménem odebral i původní rám štítu.

Opravím si jej a najdu serioznějšího člověka na chromování. Pokud to nepůjde, pošlu své lidi z KV. Jaké koliv informace na info@portimex.cz nebo na tel. 602 42 97 42.

Děkuji a spozdravem Vild J. - Vildys Team


Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

nehodnoceno


Komentáře (1)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

ZkušenostZkušenost
REGISTROVANÝ UŽIVATELJiří
Nevím jestli toto má stým souvislost ale před rokem jsem sháněl repasovanou kliku vyměním způsobem na motor 353 na mého velorexe a dostal jsem se až do Klímkovic do prodejny moto Bláha
Kde také chromovali věci a když jsem se teď díval na net na odkaz Martin Bárta tak mi tam vyjel odkaz na tuto prodejnu moto Bláha .Mohu Vám všem říci že to bylo něco .Kliku kterou jsem koupil jako repas jsem si dovezl domů.Doma známí který mi dělal motor nemohl věřit s vím uším když klepl do ojnice a ta zazvonila jako zvon.A z úsměvem mi řekl že zvoní a že je ještě horší než jsem jí tam vezl .Tak jsme začali telefonovat ,po telefonu nebyl žádný problém ,dovezte ji a uvidíme : viděli jsme „bude reklamovat“ po měsíci uhánění telefonem mi řekl že si pro ní můžeme přijet .po dojetí do Klímkovic jsme se nestačily divit klika je prý v pořádku.Do mě vjela taková zlost ,takového arogantního BLBCE jsem už dlouho nevyděl,hodinu po konzultacích sním jsem mu řekl že když ta klika je dobrá tak ať mi jí vymění za jinou kterou měl ve výstavce, když jí nic není .Po další půl hodině hádání jsem s výhrou držel jinou kliku která vypadala podstatně lépe než tu co jsem měl předtím .Už v životě do této prodejny nikdy nevstoupím většího arogantního blbce jsem ještě nepoznal a doufám že ho už ani nikdy neuvidím .To je má zkušenost s Moto Bláha .
Jirka

Posláno 31.03.2009 v 05:32


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

142Jarní Boskovice č 26...
104POTKALI SE U KOLÍNA
90MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
72Zapalování a seřizov...
67Převodovky ve Velore...
59Vrchní, prchní! Velo...
57Kampaň - stop zbyteč...
48Přívěsný vozík Velor...
48Maďarsko 2010 aneb s...
46III. VELOREXÁŘSKÝ PL...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama