Velorex versus Opel Corsa - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

Velorex versus Opel Corsa

autor: Mad Turbohadrak29. 11. 2005Zajímavostikomentářů: 2přečteno: 16475 xfoto: 1známka: 3

Tak nám začala zase ta krutá zima a nám nezbude, než čekat až nám vysvitne ten zatracenej žlutej kulaťoun a my zase budeme moc vyrazit na cesty.

Tak jak tak sedím doma a čekám na to jaro, napadlo mě, že bych mohl kouknout na nějaký ty videa a na co nenarazím. Závody speciálů na 400 metrů v Mimoni na Mimoňských Válkách. Tak jak na to koukám, sedím a přemýšlím, kde jsem udělal chybu při startu a kouří se my z hlavy, dostal jsem nápad, že bych se mohl podělit o tento zážitek i s vámi. Tak jsem to z digitalizoval z VHSky a bylo to na světě. Tak a teď samy můžete shlédnout tento adrenalínový sport i vy, kde Hadrolety útočí na toto odvětví doposud zasvětcené pouze automobilům. Můžu vám říct, že tyto závody probíhali dramaticky a mě to vneslo do žil takového adrenalinu, že jsem málem vybuchl napětím jak to asi skonči až vyjedu na trať já. Rozhodl jsem se, že zkusím porazit největšího šampióna závodu s nejsilnějším motorem a pohonem všech kol. Bohužel jsem si uřízl moc velký kus a mé jedno poháněné kolo proti čtyřem nemělo moc velkou šanci,ale i tak jsem ukázal, že hadráci se jen tak neztratí a pomalu začínají vystrkovat růžky a dávají tak znatelně o sobě znát. Však my se jich nezaleknem a že naše stroje jsou stále lepší a lepší. Však my je jednou dostaneme všechny ty plechovkáře za sebe a ukážeme jim jak vypadá náš zadní blatník.

Velorex vs Opel Corsa; 1.0 MB, 0:42 min, wmv
Velorex vs Opel Corsa; 1.0 MB, 0:42 min, wmv

Doufám, že se Vám to bude líbit tak jako mě a také doufám, že Vám to zvedne náladu a hlavně adrenalin v krvi při tom dlouhém čekání na to jaro, kdy opět vyrazíme na cesty polykat tisíce kilometrů a měřit síly mezi sebou i s těma plechovkářema co se motaj zatím před námi, ale to jednou skončí a konečně ovládneme silnice i dálnice a dobijeme tak celý svět.

Jízdě zdar a příjemné pokoukáníčko přeje Turbohadrák z Liberce :-)



Video si přehrajete buď klepnutím nebo si jej můžete stáhnout a přehrát z lokálního disku. To uděláte tak, že klepnete pravým tlačítkem nad obrázkem a z menu vyberete "Uložit cíl jako..." (v anglické verzi IE je to "Save target as..."). K přehrání videa potřebujete mít na svém počítači nainstalovaný správný kodek. Pokud jej nemáte, lze jej stáhnout přímo na stránkách Microsoftu - http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/format/codecdownload.aspx.


Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

Hlasů: 4, Známka: 3


Komentáře (2)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

nejde mi to ...nejde mi to ...
REGISTROVANÝ UŽIVATELJarda160125978
Tento komentář mohl napsat jedině člověk, který nezná autora članku. Jen pro objasnění znám autora osobně a za svůj život opravil docela slušný počet velorexů. Vždy když potřebuji s něčím poradit on dokáže na vysoké úrovni poradit a hlavně i pomoci. Renovace od něj je vždy radost pohledět. Až se někdo bude věnovat tolik tomu jako on tak ať potom kritizuje.
S pozdravem Jarda

Posláno 9.12.2005 v 09:07

nejde mi to ...nejde mi to ...
AUTOR ČLÁNKŮraticate324671481Osobní WWW stránkawww.hydrant-rock.com
Mě osobně při jízdě ve velorexu nejde o to abych každýmu ukazoval svůj zadní blatník, mě stačí když je pěkné počasí cesty pěkně prázdný a člověk si může užít jízdu. Porovnání sil mezi hadráky je trochu sporné, spíš řeknu o někom že je frajer, když má pěkně udělanej motor např. 350 ccm a natrhne s ním hadrák osazen tou samou kubatůrou, něž postavit proti sobě "velorex" s motorem o obsahu větším než litr atd. kde je koní jako splašenejch proti chudince 350 ccm, takový závod je celkem jasný vítěz, je to takové nošení dříví do lesa, motor s velkou kubatůrou ještě nezaručuje to, že jde o nejlepší velorex (každý má jiné druhy posuzování kvality stroje, u mě je to spíše, kvalita renovace a údržby ...). Nedalo mi to, prostě jsem si musel rýpnout

Posláno 30.11.2005 v 19:26


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

126Jarní Boskovice č 26...
117POTKALI SE U KOLÍNA
87MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
69Zapalování a seřizov...
67Převodovky ve Velore...
55Vrchní, prchní! Velo...
52Kampaň - stop zbyteč...
51Maďarsko 2010 aneb s...
47III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
42Přívěsný vozík Velor...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama