25. Jarní sraz Velorexů v Boskovicích - Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

25. Jarní sraz Velorexů v Boskovicích

autor: Brťka22. 1. 2023Srazykomentářů: 7přečteno: 5429 xfoto: 0známka: -

Vážení kamarádi a přátelé vozítek, kterým doslova vdechli život bratři Stránští, přinášíme Vám, již zcela netrpělivě očekávanou pozvánku na letošní 25. sraz, pro letošní rok okrášlený výstavou, doufejme celé výrobní řady, vozítek. Jako vždy, nabádáme Vás účastníky, aby jste si ji bedlivě přečetli a sledovali naše případné důležité doplňující informace.

Těšíme se přátelé s Vámi na viděnou !!!

 

 

 

 


Oznámkujte článek jako ve škole: 12345

nehodnoceno

Známkovat mohou jenom přihlášení uživatelé


Komentáře (7)

Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za obsah komentářů.

Čím přijet na 25. Boskovice 2023?Čím přijet na 25. Boskovice 2023?
AUTOR ČLÁNKŮBrťka343725581Osobní WWW stránkavelorexrudolf.webnode.cz/velorex-blog/pruziny-do-sedacek/
čím přijet na 25.Boskovice?
.....aneb něco k zamýšlené výstavě při 25. Boskovicích

Ahoj přátelé, kolegové a kamarádi tří a čtyřkolek z České Třebové, Solnice a Rychnova.

Jak jste jistě všichni pečliví čtenáři zaznamenali z Joudovy pozvánky,

rádi bychom pro nás uspořádali u příležitosti nedělního slavnostního dopoledne 25. Jarního setkání v Boskovicích expozici - výstavu pokud možno co nejucelenější řady výroby vozítek vč. prototypů a příbuzných vozítek. Co si budeme povídat, 50. srazu se asi nedočkáme, to asi nepředpokládá nikdo z nás /teda Jouda jo,tož se můžem těšit! /
a tak se nám všem takto nabízí udělat si při jubilejním čtvrtstoletí boskovických srazů jedinečnou radost a potěšit se navzájem pohledem na co nejširší záběr výroby vozítek vč. různých přechodových mezitipů a vidět je na silnici, ne jen někde sterilně namačkané v muzejních expozicích.

Protože nás čeká celkem krátká sobotní vyjížďka, bude tak v případě zájmu vystavovatelů již tento den dostatek prostoru pro prohlídku těchto vozítek na tradičním místě u Růže a debatování nad vozítky a jejich pestrostí a odlišnostmi. To jistě potěší jak jejich majitele, taky ty, jenž se zrovna třeba trápí jejich renovací a nás vozítkami zapálené účastníky vůbec.

Proč to sem vše tak obsáhle píši....

Ne každý z nás má na výběr, (s) čím přijet na tento sraz, ale někteří ano a třeba by při této slavnostní příležitosti rádi přijeli na náš jarní sraz něčím, co si jinak pro cestování celkem šetří. To bychom byli samozřejmě velmi rádi, protože i tak tam bude "běžných nezlomných cestovních" vozítek převážná většina. Každý veterán potřebuje nějakou péči, tu a tam jen malou údržbovou a občas i tu větší či menší generálku. A protože je zima a spousta z Vás tento čas využívá právě pro zprovozňování vozítek, tak proto zde tyto informace uvádíme, aby na to byl z Vaší strany třeba dostatek času či motivace, zkrátka prostor na vychytání veškerých závad a tak vše do prvního květnového víkendu v pohodě stihnout.

A kdo by měl zájem zúčastnit se se svým vozítkem přímo nedělní, nebo již i sobotní vyhrazené výstavy, tak pro něj tu máme výzvu, ať se nám prosím dle jeho možností ozve a oznámí nám (s)čím by mohl dojet, abychom měli nějakou představu a na výběr, která vozítka by se mohla výstavy účastnit a tomu vše organizačně přizpůsobit.
Pro každý vystavovaný exponát bychom rádi předem připravili "anonymní" informační cedulku s pár obecnými údaji + případné zajímavé informace od majitele /kolikátý majitel, nájezd km, datum renovace, nejdelší cesta atd..., + případné nálezové a současné foto.
Vozítka vybraná na výstavu plánujeme oddělit od ostatních a zabezpečit proti vstupu páskou, aby veřejnost neprocházela mezi nimi a nemohlo dojít k nějakým škodám. /Přímo výstavní plocha tak pro tyto stroje bude svým způsobem početně omezená/. Další stroje splňující představy pro výstavu ale budeme mít snahu umístit před ostatní zaparkovaná vozítka.
Představa o vozítkách do expozice? Rádi bychom vybrali zástupce z každého typu vozítek, ve vzhledu nejlépe zachovalý patiňák nebo renovovaný stroj dle originálu,.....

Nějakou představu o možných vystavujících samozřejmě máme a již jsou postupně oslovováni, pokud máme nějaký kontakt, ale i tak budeme moc rádi, pokud se nám další zájemci o vystavení stroje v expozici co nejdříve ozvou na kontakty v naší pozvánce na sraz, viz. výše, ať máme z čeho vybírat . Pokud jezdíte v nějaké partě, sdělte si to včas prosím mezi sebou, ne každý v dnešní době sleduje veškeré informace, zejména u takto "zaběhlého a tradičního srazu".

Velorexům a Os-Karům zdar!

za VTZR Brťka a kurátor výstavy Roman

Posláno 21.02.2023 v 18:37

Re: Čím přijet na 25. Boskovice 2023? Stopětasedmou!!!Re: Čím přijet na 25. Boskovice 2023? Stopětasedmou!!!
AUTOR ČLÁNKŮBrťka343725581Osobní WWW stránkavelorexrudolf.webnode.cz/velorex-blog/pruziny-do-sedacek/
kdo přijede 175tkou, nechť se nám ohlásí případně do výstavy!!!

Posláno 4.05.2023 v 19:38

Uzavírka pro příjezd od Prostějova!!!Uzavírka pro příjezd od Prostějova!!!
AUTOR ČLÁNKŮBrťka343725581Osobní WWW stránkavelorexrudolf.webnode.cz/velorex-blog/pruziny-do-sedacek/
čau prdlavky,

vy kdo pojedete kempovat na Suchý, a to je asi většina, tak silnice ve směru Boskovice-Žďárná-Suchý je již po uzavírce průjezdná, ale zůstává nám uzavírka mezi Protivanovem a Žďárnou, kterou třebas jen projíždíte do Boskovic. Využijte proto vhodnou objízdnou trasu!!!

Všem přejeme Štastnou cestu, pohodovou jízdu bez oprav a karambolů !!!

Posláno 4.05.2023 v 19:33

VýstavaVýstava
REGISTROVANÝ UŽIVATELFugas569Osobní WWW stránkawww.opus-lacrimosa.cz
Chápu opatrnost, zvláště u vzácných vozů; úplně však nerozumím formulaci "Vozítka vybraná na výstavu plánujeme oddělit od ostatních a zabezpečit proti vstupu páskou, aby veřejnost neprocházela mezi nimi a nemohlo dojít k nějakým škodám."
Znamená to, že nebude možno se vůbec přiblížit? Díky za případné vysvětlení.

Posláno 30.04.2023 v 16:25

Re: VýstavaRe: Výstava
REGISTROVANÝ UŽIVATELFugas569Osobní WWW stránkawww.opus-lacrimosa.cz
Omlouvám se, nevím, proč se mi dotaz umístil 2x

Posláno 30.04.2023 v 16:27

VýstavaVýstava
REGISTROVANÝ UŽIVATELFugas569Osobní WWW stránkawww.opus-lacrimosa.cz
Chápu opatrnost, zvláště u vzácných vozů; úplně však nerozumím formulaci "Vozítka vybraná na výstavu plánujeme oddělit od ostatních a zabezpečit proti vstupu páskou, aby veřejnost neprocházela mezi nimi a nemohlo dojít k nějakým škodám."
Znamená to, že nebude možno se vůbec přiblížit? Díky za případné vysvětlení.

Posláno 30.04.2023 v 16:25

flux capacitorflux capacitor
REGISTROVANÝ UŽIVATELMichl Oskar
Vystavit všechny modely zní velmi lákavě! Rád bych přišel. Můj Os-kar však ještě nemá "flux capacitor". Kde to můžete získat? Robert Němec bohužel žádnou v nabídce nemá. Bude to pravděpodobně první setkání, na kterém budou zároveň přítomni návštěvníci ze dvou let. To jistě vytváří zmatek se všemi lidmi a vozidly, které jsou pak duplikovány . Snad bude na parkovišti dostatek místa. A snad ve Zlaté růži budou dobří Amaroni.

Posláno 21.04.2023 v 09:55


Komentáře mohou psát pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Hlavní stránka
Přehled článků
Seznam autorů
Top fotky
Fotka dne
Další fotky dne

Info

Celkem článků:842
Celkem fotografií:9451

TOP články

139XII. Film Fest Velor...
134Jarní Boskovice č 26...
105MUZEJNÍ SRAZ ČESKÁ T...
78Převodovky ve Velore...
67Maďarsko 2010 aneb s...
66Zapalování a seřizov...
59Vrchní, prchní! Velo...
56XXIV. PODZIMNÍ SRAZ ...
56III. VELOREXÁŘSKÝ PL...
56Kampaň - stop zbyteč...

Diskuse u článků

Bylo fajn
Všechny kostýmy vítá...
Re: Čím přijet na 25...
Uzavírka pro příjezd...
Re: Výstava
Výstava
Výstava
flux capacitor
Vrchni Prchni Velore...
Čím přijet na 25. Bo...

Reklama