Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

ExpediceInfoPovídkyPoznatkyReportáže ze srazůTipy na výletVaše strojeVelopříbuzníZ médiíZajímavostiFotky dne

rucní ovládání pedálu???

Hierarchický výpis

Rss export Textová verze

Seznam odpovědí (2)

  • rucní ovládání pedálu???

    31.10.2004 v 18:22, příloh: 1

    Tomáš napsal:

    Chci Vás všechny touto cestou požádat o radu(sice jsem se už ptal u sebe v garáži…).Na co jsou ty dve asi 5cm trubicky navarené kolmo na trubky kapoty nad volantem.Ješte je na uchycení volantové tyce navarena kolmo páskovina(na každé strane s otvorem a pedál spojky a brzdy jsou prodloužené,na jejich konci je po jedné díre.Možná,že ten clovek byl ochrnutý na levou nohu.Ale to je jenom moje domnenka.:005:­.Jestli jste se s tím nekdo už setkal,nebo to máte ve svém stroji,tak se mi prosím ozvete. Dík za radu:)

    Přidat odpověď

  • Re: rucní ovládání pedálu???

    31.10.2004 v 19:11

    raticate napsal:

    tá pásovina co je navarená pod volantem sloužila k uchycení rucního ovládání plynu, byl tam prišrubovanej a nastavoval se jako u traktoru, na podobným principu, jo to prodloužení byla úprava pro invalidy, rucní ovládání:011:

    Přidat odpověď

  • Re: rucní ovládání pedálu???

    01.11.2004 v 07:10

    HonzaBK napsal:

    Ty dve trubky pod palubkou na príc, tak do nich se strcí cep pro dve rucní páky ovládání spojky a brzdy, které jsou táhlama spojeny práve s tím prodloužením pedálu. Mam to doma kompletní. A k té pásovine je již predchozí príspevek, ale to nemám, taky by me zajímalo, jak má vypadat to rucní ovládání plynu, co má tam být prišroubovaný. Já mám velouše od invalidy, který nemel levou nohu, takže když jsem ho kupoval, tak to tam bylo namontovaný.

    Přidat odpověď

Předchozí dotaz: Re: rucní ovládání pedálu???
Následující dotaz: Re: Štítek

Zpět do kategorie Otázky z historie