Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

ExpediceInfoPovídkyPoznatkyReportáže ze srazůTipy na výletVaše strojeVelopříbuzníZ médiíZajímavostiFotky dne

Závěsy předních kol

Hierarchický výpis

Rss export Textová verze

Seznam odpovědí (2)

  • Závěsy předních kol

    25.01.2008 v 11:47

    HonzaBK napsal:

    Kdo zná můj velorex, ví že stojí a jezdí celý nakřivo. Vzhledem k tomu, že mám různě pozohýbaný držáky předních svislých čepů na rámu, chtěl bych to uřezat a dát nové, aby velouš stál rovno. Můžu uřezat jen ty trubky co trčí ven z rámu, na kterých jsou pak navařeny svislé držáky na svilé čepy a navařit nové, nebo jsou trubky z 1 kusu zleva až do prava a musím rozřezat celej rám? Bude to dostatečně pevné, když to jen uříznu a navařím nové ty trubky co trčí z rámu ven??

    Přidat odpověď

  • Re:Závěsy předních kol

    25.01.2008 v 17:37

    Honza napsal:

    Podle mně jsou ty trubky zleva doprava v jednom kuse. Pokud máš ten obdélník mezi pravým a levým svislákem geometricky rovný a křivé jsou jen „převisy“ s oky svisláků, pak by se snad daly uřezat a navařit nově vyrobené, za předpokladu, že by se to vyztužilo dovnitř vetknutou trubkou. Totiž představa toho, že by se obě trubky spojující svisláky měly z rámu vyřezat a nahradit novými, mi připadá bez přípravků a zázemí autoklepířské dílny těžko realizovatelná.

    Přidat odpověď

  • Re:Závěsy předních kol

    28.01.2008 v 08:38

    HonzaBK napsal:

    S autoklempířskou dílnou není problém, dokonce to můžu přidělat na rovnací stolicu, ale vzhledem kt omu, že opravdu jsou poohýbaný jen ty konce – dokonce na jednom jsou varhánky, tak si myslím že je to moc práce bez efektu to celý vyřezávat pryč a dávat nový trubky průběžný přes celýho velouše. Takže tam strčím dovnitř druhou trubkua ovařím.

    Přidat odpověď

Předchozí dotaz: Kostra z inzerátu
Následující dotaz: Ako zalepit gumu okolo celneho?

Zpět do kategorie Podvozek - barva, kola, brzdy, řetěz