Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

ExpediceInfoPovídkyPoznatkyReportáže ze srazůTipy na výletVaše strojeVelopříbuzníZ médiíZajímavostiFotky dne

Barva??

Hierarchický výpis

Rss export Textová verze

Seznam odpovědí (2)

  • Barva??

    12.04.2010 v 15:12

    Peťass napsal:

    Čauky,
    renovace se pomalu dostává do fáze pískování a pak barva. Tak se ptám jakou barvu vidíte jako nejlepší pro použití na ty naše trubky :-) Hammerait, Balakral, Primalex,….. nebo jiný výrobce? Jdem mi hlanvně o životnost a dalo by se říci i odolnosl.

    Přidat odpověď

  • Re:Barva??

    12.04.2010 v 21:30

    Brťka napsal:

    ahoj renovátore :)),

    já bych, jak jsem tu i dříve psal, použil polyuretanový nátěr zn. Colorlak – viz. moje renovace v garáži. Nevím, mám pocit, že se ta barva jmenuje axapur. základ dělali tehdy bílý, nebo šedý, vrch ti natónují. Kupoval jsem to tehdy v prodejně „dům barev“. ředidlo sice víc stojí a divně páchne, ale barva krásně drží a odolává více oleji, benzínu. má lesk i po těch cca 8 letech od renovace. a oděrky krásně bíle svítí :). Na opískovaný podklad super

    Přidat odpověď

  • Re:Barva??

    13.04.2010 v 08:44

    Honza napsal:

    Jo, polyuretan bych na cesťáka použil taky. Váhal jsem s ním i na 57ku, tam jsem nakonec dal klasicky syntetiku. Polyuretan je dvousložkový, je to trochu obtížnější příprava a nutnost spotřebovat v daném čase natuženou směs.
    Anebo bych uvažoval o „bezpracné“ metodě – prášková barva. Tady u nás nabízejí pod komaxit i zinkový antikorozní základ.

    Přidat odpověď

Předchozí dotaz: rozměry držáků zadních pružin
Následující dotaz: k čemu to patří

Zpět do kategorie Podvozek - barva, kola, brzdy, řetěz