Velorexy.CZ - vše o tříkolkách Velorex

ExpediceInfoPovídkyPoznatkyReportáže ze srazůTipy na výletVaše strojeVelopříbuzníZ médiíZajímavostiFotky dne

Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

Hierarchický výpis

Seznam odpovědí (5)

  • Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

    06.04.2013 v 15:25

    PavelL napsal:

    Ahoj kluci, jaké máte kdo zkušenosti, kam je povoleno hadrákům vjet, popř. parkovat jako s „motocyklem“, tj. zadarmo nebo levněji? Například nedávno tu proběhla informace, že v Praze v modré zóně mohou tříkolky parkovat zdarma. A co zkušenosti s nejdůležitějšími lidmi v podniku – s vrátnými? :-D V malém TP mám psáno MOTOCYKL. Zdraví Pavel

  • Re:Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

    06.04.2013 v 19:31

    Honza napsal:

    Moje zkušenost je, že kdo nevěřil tomu, že Velorex je motorka, stačilo ukázat právě malý TP a bylo hotovo. Hned bylo např. mýtné levnější.

  • Re:Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

    06.04.2013 v 19:35

    PavelL napsal:

    Přesně na to, Honzo, spoléhám, už se těším na ty krkovičky v černých kombinézách u nás na bráně… :-D

  • Re:Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

    06.04.2013 v 19:45

    Beton napsal:

    jak popisuje honza mas v malem TP motocykl . ja využívám tuto vlastnost „motocikl“ při placeni v kempech dokonce jsem to vyuzil i na trajektu u nás mužeš pravé tříkolovým veloušem 350kou na dálnici bez dálniční známky . Teda pokud se nic od letoška na dálnicích nezměnilo.

  • Re:Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

    08.04.2013 v 07:41

    HonzaBK napsal:

    Mám i jednu negativní zkušenost z Vyššího Brodu. Kdo byl před 2 lety na čundru to ví. Zaparkovali jsme na parkovišti, kde platili jen osobní auta. Přijeli tam měštstí bl*ci a buzerovali nás že neplatíme za auta. Ukázal jsem jim TP že je to motorka, tak zas začali tvrdit že je to za parkovací místo. Tak jsem se s nima chvilku hádal, řekl jsem jim ať to teda sepíší že jim nic nezaplatím. Tak odjeli. Bylo zajímavé, že to byl cikán a bílej, ten cikán neměl žádnej problém, ale pioval ten bílej (později jsem se dozvěděl že je to velitel MP). Tak jsem si šel na jejich chování stěžovat p. starostovi a u něj bylo vše dobré v můj prospěch, než přijel ten velitel MP a začal opět pivat. Pak starosta hned otočil. Tak jsem řekl, že se s nima nebudu vůbec bavit a pokud ještě chvilku budou něco říkat, že pošlu stížnost na ministerstvo vnitra, aby jim zrušili vyhlášku. A to mě ju ani nechtěli ukázat, prostě se do toho pěkně motali. Chvilku byl poplatek za parkovací místo a chvilku za automobil. Ale jinak samozřejmě všude jinde bez problémů motorka!!!

  • Re:Zkušenosti s vjezdy a parkováním hadráka

    08.04.2013 v 10:38

    Beton napsal:

    S tím parkovacim místem jsem se také setkal tak jsme na jedno místo zaparkovali 3 hadráky. Najednou se paní z parkoviště začala ohánět, že je to za auto. Tím jsme jí asi úplně zmátly. Nakonec rezignovala na jedno parkovací místo.

Předchozí dotaz: Cesta na STK
Následující dotaz: řidičske opravneni

Zpět do kategorie STK, DI, povinné ručení, doklady