Muzeum motocyklů v Lesné u Znojma

Autor: raticate (raticate@velorexy.cz)
Datum: 30. 3. 2005
Rubrika: Tipy na výlet
Celý článek: https://www.velorexy.cz/?loc1=48&article_id=444

Chci Vám zde představit Muzeum motocyklů v Lesné u Znojma, které jsem navštívil v roce 1999, když jsem byl zrovna na dovolené na Vranovské přehradě. V současné době střeží vstup do muzea nám všem již dobře známé vozítko VELOREX, ovšem když jsem byl v muzeu v roce 1999 tak si moc dobře pamatuji, že jsem tento velorex zahlédl oknem muzea, jak stál na dvoře hned vedle dílny kde prováděli renovace (možná tam byly i dva, to už přesně nevím).

Muzeum má mnoho zajímavých kousků ( běžné motocykly, tak závodní speciály i s popisem kdo na těchto speciálech jezdil ). Určitě je to zajímavý výlet, protože v okolí se nachází i Vranovský zámek a přehrada, které učarují snad všechny.

Na přiloženém videu je vidět muzeum pěkně zevnitř (omluvte sníženou kvalitu obrazu)

Článek z časopisu Motocykl.
Článek z časopisu Motocykl.


Lesná u Znojma; 2.1 MB, 1:04 min, wmv
Lesná u Znojma; 2.1 MB, 1:04 min, wmv

Video si přehrajete buď klepnutím nebo si jej můžete stáhnout a přehrát z lokálního disku. To uděláte tak, že klepnete pravým tlačítkem nad obrázkem a z menu vyberete "Uložit cíl jako..." (v anglické verzi IE je to "Save target as..."). K přehrání videa potřebujete mít na svém počítači nainstalovaný správný kodek. Pokud jej nemáte, lze jej stáhnout přímo na stránkách Microsoftu - http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/format/codecdownload.aspx.