Velorex v Auto Moto Revue

Autor: Eiffel (velorex@email.cz)
Datum: 11. 10. 2006
Rubrika: Z médií
Celý článek: https://www.velorexy.cz/?loc1=48&article_id=616

Inspirován na těchto stránkách nějakým vzkazem ve smyslu že by nebylo špatné zviditelnit Velorex i v motoristickém pořadu AMR jsem asi před rokem našel stránky tohoto pořadu na internetu a poslal jim tam vzkaz že Velorex je zajímavé vozítko a jestli by o něm nechtěli něco natočit.

Půl roku se nic nedělo, pak e-mail že by to možná nebylo špatné a zase několik měsíců nic a pak se u mě objevili filmaři (díky GPS dojeli až před dům bez telefonické navigace). Původně jsem předpokládal, že ho natočíme z pohledu technického (dynymostartér, přepínač zpětného chodu, kyvná ramena, řízení atd.), ale podle toho jak jsme jezdili a povídali si, bude z toho asi obecná reportáž. No uvidíme ... Každopádně jsem měl pocit že je Velorex docela zaujal a prý to není poslední reportáž.

A to hlavní - kdy se to bude vysílat? Teoreticky v sobotu 21.10.06 ve 12:30 na ČT1. Kdo chce mít jistotu, nechť se mrkne v sobotu 14.10. na ten samý pořad a v závěru je "Uvidíte příště". A nebo na Internetovém vysílání ČT - Auto Moto Revue - tam si můžete prohlédnout všechny díly co už byly odvysílány. Tak držte pěsti, ať ten Velorex v pořadu vypadá co nejlíp!